Aktuellt

Moveat

Moveat är en matvandring med upp till åtta utvalda stopp på restauranger och cafeer runt om i din stad. Perfekt för familjen, kollegorna eller dejten. Du och ditt sällskap genomför smakrundan i valfri ordning och takt, guidade av Moveat-appen. På varje stopp får ni smaka på något som representerar respektive ställe. Det kan vara allt från fine dining i […]

Moveat Read More »

After Shopping

En avkopplade stund efter shoppingrundan och innan kvällens planer? Lite mat, dryck & musik. Sista lördagen varje månad 14:00 – 17:00 med start 28 oktober. 28 oktober börjar vi med ett Beaujolaisvin med en charktallrik. Det är inte Beaujolais Nouveau som serveras. Det spar vi för att förhoppningsvis kunna uppta gamla traditioner under hösten 2024!

After Shopping Read More »

Nostalgikväll med Fidde

Att få höra de gamla klassikerna från 60-, 70- & 80-talet. De gamla hitsen som fortfarande lever kvar. Beatles, Salde, Pink Floyd och många många fler. After shopping & en kväll med massor av go rockmusik. En kombo av mat, musik och första parkett i hamnen borde vara ett bra recept för en bra kväll.

Nostalgikväll med Fidde Read More »